Troppide paradiis

Ma ei suuda kohe suud kinni hoida, siit tuleb minu vingumise postitus!

Ma ei saa aru mis värk nende kommenteeriatega on, aga mul on tunne, et paljud on sõna otseseimas mõttes hooldekodudes kas vanaduse või vaimsete ja füüsiliste hälvete tõttu. Sellist lolli lamba juttu ei ole lihtsalt võimalik normaalsel inimesel kirja panna. Pealegi enamus kriitikuid on nii kitsarinnalised ega tundu üldse midagi tegelikuses nägevat. Jumal küll kui ajuvaba on kommentaar, et rassistid on ka need kes tumedaid loomi ei armasta või, et kõik karvutud loomad tuleks ära hävitada. Ma saan nii vihaseks, et süda läheb pahaks ja kirun end maapõhja, et üldse lugema hakkasin.


Siis on need idikad kes teevad top liste koledate ja ilusate laste kohta! No kurat! Mis teil viga on? Teil pole endal last või mis? Ühelgi emal ei ole koledat last ja ükski laps ei ole inetu, see ei ole võimalik, sest nii nagu mulle meeldivad pojengid ja metsalilled, siis mõni vaatab vaid kuninglikke lillesi ja armastavad vaid roose, tulpe jne, aga ma ei saa öelda, et on koledad lilled. Loll võrdlus üldse laste näol, aga kuidas ma neile idiootidele selgeks teen, et te teete sildistatud lastele ja nende vanematele haiget. Mina ei võta isiklikult, aga kui sa ütled, et Mariliisi laps on kole ja tal on tüdruk vist haige, et tal juuksed ei kasva, siis võtab isegi minul pisarad silma, mis veel ema tunneb? Ja kunagi loeb ka laps seda! Mille jaoks teil sellist si**a vaja on? Nii saate tähelepanu mida muidu ei saa? Olge inimesed ometi! Austage seda mida teised armastavad ja jätke rahule need keda te ei tunne, aga kes teile ei meeldi, sest sina ei meeldi mulle ka oma lõualoti ja pisikeste silmade pärast, sul on liiga hõredad juuksed ja liiga lühikesed jalad. Sa oled augustatud nagu oleks kuulpilduri ette jäänud ning ma õnnitlen, et ellu jäid! Ise oled küürakas ja näpud on juba arvutiklaviatuuri või telefoni ekraani toksimisest lameda kuju võtnud!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.