Nii õnnelik, et tilgad ei ole mitte ainult silmisNagu mu lugejad teavad, siis oleme me oma kodu siin üles putitanud. Kuigi alles hiljuti ei olnud mul aimugi millal me sinna ka kolida saame, siis täna on see päev kus ma hõiskan suurest õnnetundest ja taon vastu rinda, et me kolimegi sel nädalal sisse! Täna läheb tapeet seina ja me saame lõpuks enda pinna kus elada. Ma süda tuksub nagu ma ei tea mis asi õnnest, seda tunnet pole juba ammu kogenud kui tead, et lähed koju, paned ukse lukku ja ei pea millegi ega kellegi pärast ega ees aru andma. Ma tulen ja olen ning lähen kui soov on. Ma teen süüa millest tahan ja vaatan mida tahan, laps saab ka teha mida tahab, sest nii me ka korraldame, et ei ole asju mille pärast ta koguaeg peab kuulma sõnu ei tohi, läheb katki, ei võta, ei söö, ei puutu, pole sinu oma! Hurrrrraaaaaa!
Mis mind veel õnnelikuks tegi? See et täna saabus meie külmkapp mille eile tellisime. Täpselt see mida soovisin, nii suur nagu soovisin ja nii meie oma kui vähegi olla saab! Uskuge või ei, aga kui kapp tuppa toodi, siis ma ootasin kannatamatult, et kutid kaoks ja ma sain oma kallist külmikut musitada ja kallistada ja paitada ning pojale seletada, et näed, see on meie oma, issi ostis, meie mämm on varsti seal sees. OHOHOH... no ja siis tellisime me ju ka pliidi ära, et ma olen nii õnnelik kohe, et ei oska midagi tarka kirja pannagi. :D
Ma nägin mitu päeva kurja vaeva pahteldamisega- lihvisin, pahteldasin, lihvisin, pahteldasin, lihvisin ja lõpuks värvi, tapeeti ja no muidugi sai hulluks ennast küüritud ja kraamitud. See pahtli tolm on ju nii imepeenike ja pääseb kõikjale.. mu juuksed olid seda täis ja vihma sadas, seega olin ma koju jõudes kivistunud auto istme peatoe soenguga. :D Õnneks on mul mu kallikesed millega sain end puhtaks küüritud ja nahk  hooldatud, no ma olen õnnelik ja rahul. Veel on nii palju vaja, aga kõige oluliseimad on olemas ja selleks on minu mees, laps ja kodu! Meie KODU!Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.