Natuke veel minu kodu sisustusest ja detailidest

Kuna ma olen nii õhinas, siis ei oks ma kohe unistustele jalga taha panna, et need sellisel kiirusel ei tormaks, kuid unistamine ei maksa midagi ja no.. kohe kohe täna-homme lubas mees, et me TÕESTI kolime sisse. Täna vaja tal üks tuba mis veel tegemata tühjaks tassida, sest seda me aretame edasi siis kui juba sees elame, kuid praegu on see ehitusjääkide ja tööriistade ladu.. seega vaja kõik välja viia, sest ma saaks vist närvivapustuse kui ta seda minu puhtaks küüritud elamises teha plaaniks. :D
No saan ka lõpuks pliidist rääkida mida ma nagu idioot taga ajasin. Pidin selle tellima ja õnneks keeldusin raha enne maksmast kui toode kohal. Lubati neljapäeval kui külmiku ostsime, et järgmine teisipäev on kohal... na nüüd on möödas ka ülejärgmine teisipäev ja sain ülejärgmisel kolmapäeval kätte. Inimesed avaldasid piinlikustunnet ja palusid vabandust, aga allahindlust ei tehtud mida ma sellise ooteaja eest soovinud oleksin. Neil on Rakveres Euronicsis lao tühjendusmüük ja kõik on segamini, kuid ikkagi oleks natuke eeldanud ju, et minu tapalt sinna ja tagasi sõitude eest ka mingi hüvitus on, kuid mida pole seda pole, sellest hoolimata olen oma pliidiga rahul ja süda on õnnelik. JA MA JUMALDAN OMA KÖÖÖÖÖÖÖKI!!!!!!! Tahaks seal juba oma perele süüa teha ja nende rahulolevaid nägusi näha. :)

Ja siis asjad mida oleme soetamas:
veekeetja-
miks just selline? Sest see sobib kokku minu köögiga ja samas ka on tervislikum, sest plastik eraldab mürkaineid kui vesi on kuum ja läbi keetmine on ju üleüldse puhastamisprotsess. Seega keraamika. ;)

mikrolaineahi-

pesumasin-
tolmuimeja- 


integreeritav ahi- 


seinakell-Muidugi on veel kaardinad ja kaardinapuud, vaibad, ning muu mööbel, aga hetkel jääme selle juurde. :) Eespool on rohkemvajalikud asjad ja lõppevad nendega mille aeg toob. ;)
MINU KÖÖK-


Ja siis voodi mille mees varsti meile teeb.. pildil on emale tehtud voodi.Kommentaarid

 1. Nii tore on kaasa elada täiesti oma kodu soetamisele ja sisustamisele. :)
  Saan ka unistada natuke ilusast tulevikust, kuid hetkel olen realist ja tean, et niipea minu pere sellist luksust omada ei saa.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. unistamine ei maksa midagi, aga valus võib olla kukkuda kui aru saad, et nii ikka ei saa. :D

   Kustuta
  2. Sellepärast realist ongi hea olla, et kukkumine sedavõrd madalam pilvedelt. :D

   Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.