Milline see milf on kes oma elust jaurab

Tegin just veebikaameraga endast miljon pilti.. olgu.. ainult need mida teilegi näitan, sest üks lugeja tahtis teada, et milline see milf teisel-pool arvutikuvarit on. No vaata siis! 
Milline ma ikka olen.. sellise ovaalse näoga, blond, sünnimärgiga ülahuulel.. suure pika ninaga. Ma ei hakka siin suud pärani ajama, et näha mis seal ka on, et kust see jutt tuleb, sest tegelikult on käed pildil ja jutt käib ikkagi siia läbi sõrmeotste. Ning ma olengi no niiiii tavaline mina kui üldse olla saab.. selline keskmine Eesti naine.. või kelle jaoks alla siis alla ka noh. Enda jaoks olen ma seal piiri peal.. hommikuti kõigun allapoole, päeval ehk natuke üle ja õhtul unisena ja sassis peaga jälle sinna keskele tagasi, et hommikuks alla jõuda.
Ja ma olen endaga rahul.. sellele küsimusele vastan ma ka mida lugesin kusagilt jagatud postituse alt. KUID, missugune sa ise välja näed kui ma palun sul endast kohe klõps teha?
Ja.. no üldiselt on mul siiski juuksed kinni.. täna joppas, et lahti olid. XD Ja no kuna ma jõudsin juba lapsega ka jalutamas käia, siis on nats ikka ripsmetele a kulmudele tooni antud. Muidu olen ma nagu valge paber.. nägu tuleb ikka endal sinna joonistada! Ja ps.. mul ongi see vasak kulm ja parem kulm erinevad.. loomulik ilu. :PKommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.