Ma usaldan!?.


Lihtne on ju keelt suus liigutada ja lihtne on õhku välja puhuda, lihtne on sõnu vormida ja need välja paisata. Kas sa ka tagajärgedeks valmis oled ja tead mida su sõnad tekitavad, mõjutavad ja tähendavad? Paljude puhul on sõna sama tühi nagu õhk kõledas majas.
Kui mina ütlen mehele, et ma usaldan sind, siis tähendab see kõike.. kogu maailma. Minu sõnades kajab austus, truudus, armastus, kindlustunne. Ma tunnen neid sõnu välja öeldes seda, mida teised ette ka ei kujuta. Minu sõnadel on tähendus ja mõte, need sõnad ei ole tühjad. Ausad sõnad, mis tulevad huultelt raskelt ja paljastades mind, justkui kooriks ma oma hinge paljaks. Need sõnad: ˇma usaldanˇ on pühad, sest usaldus on suur asi. Ma ei usalda võõrast inimest, tuttavat, töökaaslast, naabrit. Ma ei ütle talle iial sõnu, et ma usaldan, sest ma ju ei usalda, ma võin talle koogiretsepti usaldada, võin laenata suhkrut. Aga oma mehe kätte usaldan ma oma elu, lapse, usaldan teda meie auto rooli, usaldan ennast tema kätte. Temaga koos usaldan ma alkoholi ja usaldan vabaduse. See on midagi suurt ja võimast. Ma usaldan oma meest kui ta läheb välja ja tema usaldab ka mind. 

Kui mu laps ütleb, et emme ma usaldan sind, siis see on kingitus. See näitab, et ma olen oma last õigesti kasvatanud, sest ta usaldab oma vanemaid. See lause lapse suust väljendab tema armastust minu vastu. Ma usaldan, ma hoolin, ma armastan, ma hindan, ma kuulan, ma nägin, ma vajan- need on sõnad mis on olulised ja mida loopida ei saa kui ütled, et jah ma kuulsin sind, nägin mida tegid. Need sõnad on suured ja need sõnad on ilusad kui neil on tähendus, need sõnad on jõulised ning need võivad purustada terve maailma kellegi teise jaoks. Neid sõnu öeldakse inimestele kellest hoolitakse ja kui see nii ei ole, siis purustab see selle inimese südame ja elu.


Mind saab jälgida ka siin

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.