METRO videod, mitte nõrganärvilistele!

Sattusin lugema artiklit kus ema näljutas oma kolmeaastast last. Olin pisarais ja vihane, kuid jäi silma ka video kus haiglas õena töötav tegelane kolkis imikute ruumis imikut kes nuttis. Minu süda purunes ja hing jäi kinni, soov hoida ja kaitsta seda väikest kelle ema arvatavasti magas, heas usus, et laps on heades kätes.
Taas hakkavad jalad värisema ja saan kinnitust, et lapsehoidjad käigu põrgu ja oma beebit ei anna ma keelelegi kunagi. Minu süda väriseb hirmust, et selliseid asjad juhtuvad ja veel hullem on see, et lapsed ei julge rääkida vanematele või neid ei usuta. Väiksemad ei saa rääkida ja vanemad ei tea ega tunnista mis toimub. Ning siis pannakse need videod üles, et meie neist õpiks, kuid minul rikkus see ära minu kauni maailma. Julmus ja kurjus mis meid ümbritseb on nii külm ja kõle, et me upume sellesse.


Ma tahaks suuta aidata neid väikseid, olla ingel või võlur, superkangelane ning päästa neid. Säästa sellistest traumadest ja valust. Kus on emad ja miks mõni oma lapsele halba teeb, soovib või tekitada püüab, ma tõesti ei mõista ja kui mõistaks, siis tahaks ikkagi mitte mõista. Ma olen käinud sügaval depressiooni augus ja siiani sealt välja ronimas, kuid pole teinud lapsele midagi, mis teda kahjustaks!

Videoid näete siit

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.