Argipäevadest välja

Nii mõnigi lugeja on minult uurinud, et kuidas rutiinist välja tulla. Mismoodi vältida hulluks minemist mis pole lapse kõrvalt väga raske. Tegelikult on lihtne, aga raske on sundida ennast keskkonda muutma. Ikka tuleb pähe mõte, et kõik mis kodus joone järgi on mujal ju tagurpidi ja surely kõik muutub kui oleme kusagil mujal. Kuid palju on sinu enda teha kas ja kui palju.

No mina võtsin nüüd aja maha ja tuline mehe vanavanemate koju, maale, kindla eesmärgiga mitte ainult puhata vaid nii ära väsitada, et tahan kohe puhata. Kui ma oma vanaema juures olen, siis olen ma ikkagi kindlate piiride vahel ja elu muutub igavaks.. lähen lapsega õue kus mul midagi endal teha ei ole või olen toas kus laps midagi teha ei tohi. Asi ei olegi niiväga vanaemas, aga kui oled võõras keskkonnas ikkagi, siis ega ei hakka ju enda järgi ümber tõstma ega hoovis oma käe järgi toimetama. Samas siin mehe maakodus on elu lihtsam, sest üldiselt ei pea ma iga lapse liigutust keelama ja õues on vabad käed mu mudilasel. Sama minuga, et midagi on alati teha ja kuna on ka luba, siis muudkui ainult toimeta kui soovi on. Seda ma ka teen... nt askeldan oma lillepeenra kallal (algaja aednik).
Mul on hetkel peenar nii sigrimigri ja kuna minu elus korrapära on vähe, siis seda näeb ka minu peenrast kus lilled on siin ja seal ning ma ei tea kas kusagilt on veel midagi tärkamas ja ega ma juba talle midagi otsa pole istutanud. Eks ma pean visandama oma peenra plaani ühel hetkel kuid praegu olen ka selle üle uhke, et ta mul üldse on.
No ja siis ehitab mees lastele mänguväljakut! Ideaalne asi kus ka käppa külge lüüa nii, et ise olen õnnelik oma last õnnelikuks tehes. :D Ja uhke oma mehe osavuse üle ka muidugi, sest ta on mul nii palju ilusaid asju puidust teinud ja kui ma aidata saan, siis heameelega, puidu lõhn on minu-arust fantast!
No igal juhul, mina olen sõitnud siia, sest tunnen ennast siin kasulikuna ja ka vaheldus on suurepärane. Õpetab ka last erinevates keskkondades toime tulema. Ning kuna siin on veel temavanune sõbrants (mehe vennatütar), siis on lõbus ka ju. Ka kass on siin tema lemmiktegelane kellega nad koos õues ära kaovad ja midagi välja mõtlevad.. ma veel ei teagi, et kumb juht on, aga küll välja uurin. ;)
See loomadega harjutamine on mul muidugi ka eesmärk, sest ise armastan loomi ja tal tuleb õppida nendega arvestama. Siiani ta vaid kiusab kassi, kass aga laseb seda teha.. nii me sõdime, et kiisu on kalli ja pai, kiisu on sõber!
Ainuke mis puudu on hetkel õnnelik olemisest on see, et mees on tööl, mitte meiega, aga no midagi peab ju ohvriks ka tooma ja paraku on see meie kahe aeg. Kuid eks ta ka puhkab meist ja siis on jällenägemise rõõm seda suurem. 
Sedasi võtan siis mina aega maha. :)

Minu blogi saab jälgida ka siit

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.