Väidetav loomapiinaja!!!!

Jumal kuidas ma muule mõelda ei suuda!!! Mul on närv läbi ja ihukarvad turris. Mul iiveldab sees ja minu loomaarmastaja püüab minust välja suruda küüned, kihvad ja madude moodi mürgi.

Ma ei tea kes veel kursis ei ole, aga teema sai alguse minujoaks fb-s jagatud delfi uudisega. Hiljem sain juba infot loomaarmastajate gruppidest- Kassisõbrad, Eesti koerainimesed, Kadunud ja leitud loomad ja uut kodu ootavad loomad. Lugedes siit ja sealt ning lehel Kadunud ja leitud loomad.. on ka ''piinaja'' oma kirjutatud tekst, siis minu raev saab ainult väetist. Varem saatis ta pildi prantsuse buldogist kes usaldavalt tema süles oli ning väitis, et see on tema kallis loom, keda ta väga armastab, ning te ei teeks ühelegi loomale iial liiga.Kuid siis kotist, tema maja lähedalt ühe prantsuse buldogi laip, mida endine omanik kommentaarides mainis, et tundus olevat lämmatatud.. Minu arvamust tema loomaarmastaja jutuke ei muutnud, sest silme ees virvendas elutu kutsika pilt.
Nüüd püütakse ümber lükata väidet, et tegu on elutu koeraga piltidel, aga hetkel usun ma veel oma silmi ja elan siiski kaasa uurimisele, et leitaks tõde ning karistus oleks niiiii range, et võtaks piinaja pooldajatel silmad märjaks. Sest kuidas on võimalik, et ajaga mil inimene jõuab liigutada oma kätt koera peast tagumikuni ei liiguta 5 kuune koeralaps end üldse??? Isegi pilk ei muutu??? Milline koeratita suudab niikaua liikumatu olla, SELLISES asendis?? HINGAMATA?? Nii palju on vasturääkivusi- naabrid kaebavad, vanaisa on päästnud 1 koera, leitud on ka ühe tõukoera laip. See ei ole selline asi, et ma pigistan silma kinni ja elan edasi. Minu süda ei anna rahu ja ma tahan kaitsta kogu maailma koeri, kasse ja muid loomi hetkel. Ma olen ise loomaarmastaja, mul on koer, kass ja 2 rotti, ma jumaldan neid, nad on minu kallid pereliikmed, lapsed!
Jah, ma vahepeal juba kahtlesin, et vb on see inimene keda süüdistan süütu ja tegu on teise inimesega, aga no see, mida ta ise kirjutab.. vanu pilte rõõmsatest koertest jagab, aga hetkel? Kas ta tegutseb plaani järgi võita looma usaldus ja siis piinata? Mu pea huugab küsimustest ja ma ei jäta teemat torkimata seni kuni see haiseb. Tahan lahendust, pilte, tõestust ja materjali, et veenduda kas siis heas või halvas lõpus.
Kui selgub, et olen süüdistanud süütut inimest, siis ma ka vabandan, kuid seni kuni pole tõestust on ta süüdi ja minu mõistus töötab mööda musti radu, oodates lõppu, kus on ka temal valus. Kuid paraku kuulates, mida räägib politsei... saab kuulata seitsmestest uudistest, siis on lootust vähe. Samuti karistus, mis teda ees ootaks on naeruväärne.
Ma ei saa aru, miks inimesed ootavad, et me vaikides ooatame mis saab?? Hetkel tundub ju, et ei saa midagi. Kui inimene oleks süütu, siis suudaks ta seda meile ju ühel või teisel moel tõestada, aga tema seda ei tee.. jagas vaid vana pilti koerast, kus too õnnelik tundus. Ma ei saa seda teemat ka unustada, sest see on iga päev esilehel ja silme ees. Need pildid ja jutt on kohutavad. Ma ei tea kustkohast tuli, et kutsikal keel välja on lõigatud, aga judinad jooksevad selle peale mõeldes üle ihu. Naabrid kuulsid niutsumisi, mida summutus metsikult üürgav muusika??? Kuule naaber.. kus sa ise olid? Minu lemmikud ei kannata valjut muusikat, ka see on piinamine omaette.

Uued ohvrid on sfinks ja


Sfinksi omanik pidi politseisse pöörduma täna ja Olga on juba pöördunud. Ootame kiiret reageerimist nüüd! Sest mis juhtub kui loomade tapmine teda enam ei rahulda ja kaob mõni laps? Siis on ka ohvrit vaja.. uurimine ja siis vb ka karistus??!!


Samas püüan ma ka nüüd maapeale tuua neid, kelle hing on nii viha täis, et omakohut tahavad teha. Kohe kindlasti ei ole selline inimkõnts kes loomi piinab väärt hea südamega inimese vabadust. Pealegi viitab see ka sellele, et ka sinu südames on külm kamber. Loodame lihtsalt kõik koos, et see sadist saab karistuse, mida siiski väärib, sest elu on elu.. on see siis inimene või loom.. ja looma hing on puhtam kui vesi, seega peaks olema väärt rohkem kui rahatrahvi. Ma saadan kallistused teele kõigile, kes kaasa elavad, kurbust tunnevad ja oma loomi veel suurema mure ja armastusega vaatavad, sest te olete nii palju väärt, et seda ei saa sõnadesse panna. Sügav kummardus, sest kaasaelajaid on palju ja see tekitab ühtse tunde.. nagu vabadusvõitlus, meie võitleme nõrgemate eest!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.