Kaalulangetus: kiusatustele rasvaga.

Hea on küll kui kaal langeb tänu Fitlap programmile ja iseenda üle uhke on ka hea olla. Kuid kiusatused jäävad ju ikka. Küll on need poodides ja baarikapis. Mõni magus komm või jäätis, nats krõpsu, röstiks vaid 1 saia?

Mina, kes ma armastan teravaid ja tugevaid maitseid olen alati hädas nende krõpsulettidega. Kuidas ära öelda ja mööda kõndida sellest värvilisest maitsvast kaloritest ja süsivesikutest tulvil letist. Alguses ma muidugi vahtisin nii, et sülg hakkas suus tuure võtma ja kujutlus suutis juba maitse keelele tuua, aga siis võtsin kinni oma kõhust. Naljakas eksole... inimene kõnnib poes ja siis katsub oma kõhtu- hea, et keegi raha ei tulnud pakkuma, et vaeseke on näljas. Kuid kui ma tundsin, et sealt on mida kaodata, siis andis see põhjuse siiski mööda kõndida. Tahaks ju ikkagi suvel rannas pea püsti käija.. mitte ennast liiva alla kaevata. Mõtlen sellele, et ilus on ju vaadata saledat ema ilusas suvekleidis lapsega mänguväljakul mängimas. Ja kui ma ikkagi selle paki krõpsu kaasa haaran, siis ma ei tegele mitte kaalu langetamise vaid tõstmisega ja saada suureks- suureks hirmsaks ruumivargaks ei ole minu eesmärk ju ometi. Seega võitlen ma oma isu vastu oma rasvaga. Kui ma seda ette kujutan siis läheb isu ära. Ma ei taha tüse olla ja ma olen selle käsile võtnud ning mingi pakike ei vii mind rivist välja. Ma lähen koju, teen oma söögi valmis, saan kõhu täis ja kaalule astudes saan uhke olla.
Ma olen nüüd silmitsi seisnud kookide, kringlite, šokolaadide, krõpsude ja muu heaga, aga ma püsin reel ja olen ilusa suve poole teel. Mida rohkem ma saavutan seda uhkem ma olen ja seda enam ma pingutan. Kõige raskem on iseendale seatud keeldudest kinni pidada ja kui ma seda ei suuda, siis mis õigus on mul lapsele nõudmisi esitada.
Loodan tõesti, et ma seda juttu kunagi pisaratega koos alla neelama ei pea ja suudan saavutada keha mida nii väga igatsen. Ning küll ma saavutan. Loodan kunagi ka teiega seda jagada mida suudan. :)


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.