Natukene minu südamest.

Saab öelda, et kiri kallimale. Armastus, mis on ainulaadne ja nii tugev. Jutt minu elukaaslasest kes on minu südame peremees ja ka minu tüvi. Ei saa öelda, et armastus esimesest silmapilgust, sest see inimene tõmbas mind välja august kus ma oleks vb aastaid olnud. Ta oli mulle esimesest silmapilgust kallis ja sõber keda oli uneski raske tahta. Paraku kujunes meie sõprusest välja suhe ja see suhe on nüüd juba 5,5 aastat kestnud.
Kui ma varem arvasin, et tean mida tähendab armastus, siis tegelikult sain ma teada selle sõna tähenduse alles siis kui kohtasin Teda. Kui ta esimest korda ütles, et armastab mind, siis tahtis minu süda, et peidaksin pea liiva alla, samas tahtis ta ka tempokalt rinnust välja tuksuda. Püüdsin jääda endaks ja ladusin talle kohe oma vead letti, et kas sa ikka soovid sellist inimest armastada. Järjekindlus ja kõikide minu poolt seatud ideaalsete omaduste olemasoluga suutis ta vallutada minu südame. Seal on ta siiani ja jääb ka edasi. Meil on vürtsikas suhe kus on kõike suures koguses, palju annab juurde tülitsemine, see kõlab uskumatult, aga nii on. Sedasi vihaga saab kõik välja paisatud ja miski ei jää kusagile hinge kriipima, õhtul saan taas tema kaitsvate käte-vahele pugeda ning uinuda. Küll mitte otseses mõttes käte-vahele kuna me magame kaisus harva, see selline ruumi vajadus ja kuna poja on minu kaisus ja temale meeldib voodi serval magada, siis nii on. Laps on suhtes paljud asjad keerulisemaks teinud, aga ma tunnen, et meie elu hakkab ka tasapisi rööbastele tagasi saama. Me leiame aega üksteisele ja minu armastust kasvatab veelgi lapse armastus oma issi vastu ja issi armastus poja vastu. Selline oluline kolmnurk kus on tähtis nautida teineteise olemasolu ja harmooniat, mitte kadestada, et nüüd oled jagatud armastuse ohver.
Meil on ka muud erimeelsused tekkinud ja justkui oleks tunne, et varem meeldisid talle samad asjad minu heameele pärast, kuid tegelikult hindan ma mehe juures seda, et tal on oma arvamus ja soovid. Kui mees on kindel ja toetav, siis saab naine olla õrn ja natuke rumalam tunduda, sest domineerivam pool on mees, mis naisele julguse ja kindla pinna annab. Mees vajab aga naise toetust, sellele olen ma ennast ka hetkel pühendanud. Proovin aidata ja tuge pakkuda, sest tegelikult ma tean, et kui ta midagi soovib, siis selle ka täide viib ning ma ei pea muretsema enda või poja heaolu pärast.
Saan öelda, et minu mees on minu kalju ja see on kõige oluliseim omadus minu jaoks. Ma võin ennast tema kätte usaldada ja see usaldus ongi suur osa armastusest. See paneb minu südame teda igatsema kui ta on eemal ja embama kui ta lähedale tuleb. Oleme olnud koos aastaid ja tammunud läbi raskuste ning läbinud takistused ning oleme siiani veel nagu armunud. Vahega, et nüüd anname me üksteisele rohkem aega ja tunneme ka üksteist paremini. Isegi kui ma vahel pettun, siis leian ma õhtul ennast ikka tema lähedusest, nagu kass kes ennast märgistamise eesmärgil vastu peremeest nühib.
Kõik mis teele tuleb ei ole selleks, et peatuda ja tagasi vaadata, vaid selleks, et see ületada ja uhkelt edasi astuda. Meenutused on head, aga kergema vastupanu teed minna on imelihtne, proovi aga jagu saada ja elu nautida, õnnelik olla nende kõrval kelle sinna valisid, sest just tänu neile oled sa täna see kes sa oled. Kui valisin endale elukaaslase, siis sain ma endale pereliikme, perepea ja nii nagu sa ei jäta raskuste korral oma vanemaid ei jäeta ka oma kallimat. Sest nüüd kui meid liidab poeg, meie kahe veri, siis pole lause, et veri on paksem kui vesi meie poole suunatud.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.