Käisime pojaga Soomes ja täna lähme uuele pereliikmele järgi.


Vahepeal on nii palju juhtunud, et ei tea kust alustada. Peale ravi olen hakanud end taas elavana tundma ja laps ei tekita tunnet, et pean olema kodus ja alati tema kõrval. Ma küll tahan olla koguaeg tema kõrval, kuid suudan natuke nööri järgi lasta ja hingata. Muidu koosnes minu päev hommikusest piinarikkast varajasest ärkamisest, telerist, koristamisest, söögitegemisest, nõude pesemisest, mehe koju ootamisest, mähkmed, prügi välja, jne jne jne kuni jälle voodi ja otsast pihta. Ja siis veel imestad, et kuhu see katus sõitis? :D
No, nüüd võtsin ma end kokku ja kuigi mees vastu oli läksin Soome ämmaga mehe täditütre laste sünnipäevale. Algul oli hirm, mitte, et ma lapsega seal toime ei tuleks vaid see, et minu kindel tagala jääb teisele poole vett. Kuid reis läks hästi ja ma pean lapse vanatädi tänama, et ta oma toa meile loovutas. Pealegi meie 2,5 kuu vahega lapsed said hästi läbi ja lausa lõõgastav oli seltskonda nautida.
Pealegi on mehe sugulased mulle väga kallid ja oleme vähemalt minu mõtetes lähedased. Kui muidu olen ma väheusaldav, siis neid ma usaldan ja sain ka oma hingemuredest nendega rääkida.
Poodleja ma ei ole ja siis kui nemad tuurile läksid, siis käisin ma enda täditütart külastamas, kes oli võtnud imearmsa kassipoja kellega muidugi Markusel lusti jagus. Samuti meeldis mu pojale Gertu elukaaslane ja kuidas ei saakski, kui inimene nii tore on. :)

Nüüd oleme me minu mehe vanavanemate kodus ja õhtu poole lähme toome ka meile siia kiisupoisi. Maakodus nagu peab kass olema ja ka Markus oleks vaimustuses. Tuleb vaid vaeva näha, et Markus pisisõbrale liiga ei teeks. Seega tuleb õhtul meil sõit ette ja OEH! :D Ka mina olen elevil ja ootan seda soojasüdamega looma siia perre.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Armastuskiri

Tasuta nänni ja natuke raha!

Natuke titejuttu. Platsenta emaka eesseinas.